Zoekmachine Adverteren

Zoekmachine Adverteren (SEA)

zoekmachine adverteren

Search Engine Advertising (SEA) ofwel zoekmachine adverteren. Het staat voor betaald adverteren in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Zoekmachine adverteren is een effectieve en gemakkelijke manier om meer gerichte traffic binnen te krijgen en daardoor uw omzet en winst te verhogen. U wordt gevonden wanneer potentiële klanten naar u zoeken op gerichte zoektermen uit uw branche en betaalt pas als er op uw advertentie wordt geklikt. U kunt zich direct aanmelden voor deze vorm van adverteren in Google. Dit verloopt via gemakkelijk en snel via het programma Google Adwords. Indien u niet weet hoe u hiermee moet beginnen kunt u altijd contact opnemen met de SEA experts van SEO Wiz.

Google AdWords is het CPC (cost per click) / advertentieprogramma van Google waarmee u snel en gemakkelijk  online kunt adverteren. Met Google AdWords kunt u doelgericht adverteren en zelf uw budget bepalen.. Het is een vrij gemakkelijk systeem waarmee snelle, meetbare resultaten te boeken zijn. Het opzetten, optimaliseren en beheren van een goede campagne is echter een specialisme en kan veel tijd in beslag nemen. Kies daarom bij het uitbesteden van uw AdWords campagne voor een SEA expert van SEO Wiz.

Voordelen Zoekmachine Adverteren

adverteren op internetDe voordelen van online adverteren met Google AdWords zijn;

  • U bepaalt zelf uw budget en u betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt.
  • Uw bedrijf wordt nog vaker gevonden op Google door klanten die al in uw producten geïnteresseerd zijn.
  • U kunt uw advertenties en budget aanpassen totdat u de gewenste resultaten heeft bereikt.
  • U bepaalt zelf uw budget en u betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt.

Adverteren op internet?

zoekmachine adverteren sea

Staat uw website hoog in google? Bent u tevreden over het aantal betaalde bezoekers? Als u op beide vragen “nee” als antwoord geeft, dan doet u er goed aan om een afspraak te maken met een sea specialist die u haarfijn kan uitleggen hoe u dit voor uw website of webshop kunt verbeteren.

Mocht u interesse hebben in zoekmachine adverteren of zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten van SEO Wiz kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.