zoekmachine optimalisatie bedrijf

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie bedrijf SEO Wiz zorgt ervoor dat u zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten naar boven komt. Het belangrijkste hierbij is om relevante bezoekers naar uw website te trekken, waardoor de conversie omhoog gaat, uw resultaat verbetert en daarmee campagnedoelstellingen worden behaald.

Zoekmachine optimalisatie bedrijf

Wanneer wij met een SEO-traject starten zullen wij altijd eerst een nulmeting uitvoeren, om te kijken wat de huidige situatie is. Samen met u bepalen wij aan de hand van uw branche, de producten en de concurentie de zoektermen welke het meeste gerichte traffic naar uw bedrijf/website zullen genereren. Hierbij kijkt SEO Wiz onder andere in het register van Google naar het zoekvolume op de termen.

Uw bedrijf (MKB) hoog in Google

Doormiddel van zoekmachine optimalisatie zorgen wij er dus voor dat uw bedrijf op gerichte termen in de top tien van Google staat. Dit alles is geen eenmalige actie, u wilt immers ook in de toekomst goed gevonden blijven worden. Daarom is zoekmachine optimalisatie een doorlopend proces, waarbij wij voortdurend verbeteringen binnen de website / webshop aanbrengen. Niet alleen op technisch gebied, maar tevens voor wat betreft teksten, afbeeldingen en tal van andere zaken.

Bij een zoekmachine optimalisatie traject voor bedrijven verzorgen wij voor u de volgende zaken:

Google SEO MKB (midden- en klein bedrijf)

Middels bepaalde SEO technieken kunnen wij ervoor gaan zorgen dat de uitgekozen zoekwoorden hoger komen te staan binnen Google. Hoger in Google betekent automatisch meer bezoekers voor uw bedrijf. Dit traject neemt meestal zo’n 10 tot 12 weken in beslag voordat daadwerkelijk resultaat zichtbaar is. Het voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat het natuurlijke resultaten zijn welke op mooie posities blijven staan als men actief met SEO bezig blijft.