Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO Wiz is een internet marketing bureau dat diverse zoekmachine marketing diensten aanbiedt aan particulieren en bedrijven. SEO Wiz is vooral gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). Het belangrijkste van SEO is dat uw website of webshop groeit in populariteit op internet en dat als gevolg hiervan uw website of webshop beter vindbaar wordt in de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

On Page & Off Page Optimalisatie

zoekmachine optimalisatie SEO GoogleZoekmachine optimalisatie Google valt in grote lijnen te verdelen in twee onderdelen, het “on-page” gedeelte en het “off-page” gedeelte. Bij on page optimalisatie wordt er gekeken naar bepaalde html elementen in uw website of webshop ook wel meta-tags geheten. Het is bijvoorbeeld cruciaal om het keyword waarop u wilt ranken te gebruiken in uw titel, beschrijving, alt-teksten etc. van uw website of webshop. Bij het off-page gedeelte moet u denken aan de hoeveelheid en kwaliteit van de verwijzende sites waarop links staan naar uw website en welke “anchor teksten” oftewel de tekst van de link die hierbij gebruikt worden.

Door middel van SEO oftewel zoekmachine optimalisatie laat SEO Wiz uw website of webshop hoog in Google scoren op de gewenste zoektermen. Het is hierbij van belang dat u gaat “ranken” op de meest gezochte zoektermen van uw markt. Trek meer gerichte bezoekers naar uw website en vergroot uw omzet en winst!

Wat is SEO Zoekmachine Optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie: Meta title, meta description, meta keywords, h1- h6 meta tags, alt tags zijn een paar voorbeelden wat u bij uw webwinkel of website moet optimaliseren om hoog in google te scoren. Door goed gebruik van zoektermen in alle tags, samen met goede unieke tekst en daarnaast een relevant en uitgebreid linkprofiel bereikt u met uw website de topposities in de zoekmachines zoals Google.

Wilt u hoger in Google komen te staan met uw website. De goedkoopste manier om hoger in Google te scoren is door zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd). Bij SEO worden de webpagina’s aangepast voor de zoekmachines en worden er links geplaatst op relevante websites die naar uw eigen website verwijzen. Door met goede, professionele en ervaren SEO experts te werken kunt u uiterst gericht bezoek naar uw website trekken en mede daardoor meer verkopen via uw website en de omzet verhogen.

Zoekmachine optimalisatie Google

Staat uw website hoog in google? Bent u tevreden over het aantal organische bezoekers? Als u op beide vragen “nee” als antwoord geeft, dan doet u er goed aan om een afspraak te maken met een seo specialist die u haarfijn kan uitleggen hoe u dit voor uw website of webshop kunt verbeteren.

Zoekmachine optimalisatie: Mocht u interesse hebben in zoekmachine optimalisatie (SEO) diensten van SEO Wiz kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

zoekmachine optimalisatie